Spännand

Shoo!

Just nu skriver ja på ett ställ var de varken finns internet lr teking, klockan e 2 på natten å elen ha fari.
Efter gårdagens checkpoint såg de lite dålit ut för pappa då hundana var ganska så trötta efter 700km bakom sig å eftersom de int fått egentligen nån träning på snö där hemma är de ganska stor påfrestning för dom. De e redan 22 andra som ha bryti o myki beror på att de ha vari så dålit underlag, hård snö o is :s Men han fick igång dem o iväg for di, de blev ju såklart blä-väder, snö, blåst å kallare. Vi körd iväg me bilen ti nästa checkpoint å fia som körd va lite nervös då vägen va ganska så dåli, en tura körd en plogbil om å de spruta snö äver vår bil så man så ingenting å man kuna ju ing heller nitbroms så de va lite äkklit :b Å vägen vi körd på had di året före sitt 27 älgar på 50km, men vi så bara lite renar no :D. Då vi kom fram fo vi i en efterlängtad dusch å sen sova i bilen.
Då vi vaknar e de mörkt överallt å de snöar fortfarand. Nu e de då lite spännand eftersom gps-trackingen int fungerar, så vi har ingenaningom när pappa kmr in ti checkpointen men vi bord vänt honom snart hoppas vi, o int att hundana har börja streik vilket di kan jöra ifall de blåser för hårt lr spåret fösvinner. Vi kan ju int heller rikti ring åt honom -.-
Så nu får vi si va hundana säger efter den här checkpointen om de klarar av att fortsätt. Vi hoppas på de bästa men går de int så går de int, måst ju si till så att hundana mår bra o int blir helt slut. Nu ska ja fa ut å jöra nå!
Hejdå!

 

(nutid) pappa hamna no o avbryt men int kan man nå åt de, får va nöjd att han slapp så här långt :). Nu tibaks till alta var vi har en stuga å på söndan blir de ti fara hem! 

Pussåhej!

 
Haha min vackra säng dom senast dagana :D 
Håh har ju ingen peräkärry här nu ti hundana så 3st rymsta int bak i bilen så vi har dom här på baksäte ja o fia xD 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

akcj.blogg.se

En blogg om allt o inget :) Ideer förhoppningar o vardag (:

RSS 2.0